×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 19 May , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
پیشگیری و کاهش آلودگی بیماری‌های قارچی با ضدعفونی کردن بذر برنج

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل بر ضرورت ضد عفونی کردن بذر برنج برای کاهش بیماری‌های قارچی تاکید کرد.

سیدحسین اسلامی با بیان اینکه ضدعفونی کردن بذر برنج یکی از راه‌های موثر پیشگیری و کاهش آلودگی بیماری‌های قارچی مانند طوقه، پوسیدگی ساقه، سوختگی غلاف برگ و لکه قهوه‌ای در خزانه و زمین اصلی است گفت: برگزاری سایت الگویی برنج با عنوان “ضدعفونی بذر” با حضور بهره برداران بخش کشاورزی در محل کانون الگویی مراکز ۶ گانه جهاد کشاورزی شهرستان آمل اجرا شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اینکه بذر پس از ۱۲ تا ۲۴ ساعت قرارگرفتن در آب، با محلول قارچ کش توصیه شده به مدت ۲۴ ساعت قرار داده می‌شود افزود: اگر بذر در داخل گونی کنفی باشد باید چند نوبت گونی را از محلول خارج به آرامی تکان داده و سپس در داخل محلول قرار گیرد.
سیدحسین اسلامی گفت: اگر بذر‌ها مستقیم داخل محلول ریخته شده اند در چند نوبت آن را هم زده تا علاوه بر رسیدن اکسیژن و هوای بیشتر به بذر، محلول سم یکنواخت شود. همچنین بذر‌های ضدعفونی شده باید بدون شستشو جوانه‌دار و برای این منظور بذر‌های برنج یک تا دو روز در آب خیسانده می‌شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.