×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 18 May , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
علامه حسن زاده آملی صیاد علم بود/ برای پیشرفت بایدعاشق به علم بود

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان ویژگی برجسته علامه ذوالفنون در محبت به علم افزود : ایشان شکارچی و صیاد علم بود و برای کسب آن شب و روز نمی شناخت.

کرات آملی،نماینده  ولی فقیه در مازندران در مراسم چهلمین روز از درگذشت علامه حسن حسن‌زاده آملی به بیان ویژگی های اخلاقی علامه حسن زاده آملی پرداخت و گفت: محبت به خدا مهم ترین و خاص ترین ویژگی این عالم ربانی بوده  و محبت به خدا در دل ایشان جوشان بود.
حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی محبت به علم را دیگر ویژگی علامه ذوالفنون دانست و افزود : ایشان شکارچی و صیاد علم بود و برای کسب آن شب و روز نمی شناخت.
وی ادامه داد: عشق به استاد از دیگر ویژگی های علامه حسن زاده آملی بود و ایشان تا آخر عمرشان باوجود علامه بودنشان همواره در برابر اساتید خود اظهار کوچکی و خضوع می کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی ولایتمداری و حفظ سنگر نظام و حضور در همه عرصه‌های انقلاب را یک الزام در مسیر توحیدی واعتقادی دانست و افزود: علامه حسن زاده آملی به عنوان یک روحانی انقلابی و ولایی که علامه دهر بودند و همواره بر محور قرآن و تعالیم اهل بیت (ع) و توصیه به عمل آن از جانب خود و توصیه به دیگران تاکید داشتند.

نماینده ولی فقیه درمازندران، فراق ارتحال علامه حسن زاده آملی جانکاه و جایگزین آن برای سالیان سال و صدها زمان خواهد برد. آیت الله لائینی افزود: جایگاه بالای علمی، فقهی، عرفانی و توحیدی علامه حسن زاده آملی باعث شده تا ایشان فقط در موقعیت جغرافیایی شهرستان آمل و مازندران خلاصه نشود و در واقع به کل کشور وجهان اسلام تعلق خاطر داشتند.

در ادامه آیت‌الله هادی عباسی خراسانی یکی از شاگردان علامه با تسلیت درگذشت آیت‌الله حسن‌زاده آملی (ره) اظهار کرد:  اظهارنظر راجع به عالم ربانی حکیم ذالفنون  سخت است، علما و دانشمندان زیادی دست پروده ایشان هستند.

این شاگرد برجسته علامه ذوالفنون (ره) اضافه کرد: آیه معرفی شناخت و شناسنامه معرفی حضرت استاد براساس قرآن سوره نمل آیه ۳۰ است، برخی علما مراحل سیر و سلوک را ۳۰ مرحله می‌دانند.

وی در معرفی حضرت علامه (ره) بیان کرد: ایشان سلیمانی‌زاده، سلیمان مشرب و رضوی مسلک بودند، در این جمله می‌توان پایان‌نامه‌های فراوان و با محتوا نوشت، حضرت علامه (ره) خود را سلیمان‌زاده می‌دانستند و شخصیت خود را سلیمان‌زاده می‌دانستند و مظهر رحمت رحمانی و مظهر رحمت رحیمی است.

آیت‌الله هادی عباسی خراسانی بیان کرد: ایشان کار خود را با امام رضا (ع) شروع کرده و با ایشان دنیا را بدرود گفتند؛ ناگفتنی‌های حضرت استاد این است که سیر و سلوک رضوی داشتند و معراج ایشان معراج آقا رسول‌الله (ع) است و غار حرا حضرت استاد روستای ایرا بود.

سپس آیت‌الله حسن رمضانی یکی از شاگردان ایشان نیز در این مراسم اظهار کرد: عالم ربانی کسی است که علمش او را به خدا رسانده است.

وی با اعلام اینکه عالم فراوان داریم ولی عالم ربانی چیز دیگری است، گفت:  آیت‌الله حسن‌زاده آملی (ره) به رب خاص خود رسیدند و به لقا رب خود دست یافتند و عالم خدامحور و خدا آشنا شده است و همه چیز ایشان در خدا خلاصه می‌شوند.

رمضانی ادامه داد: اگر بخواهیم خدایی شویم باید همه کار و اعمال ما برای رب و خداوند باشد و باید هدف تحصیل علم خود را مشخص کنیم.

وی اضافه کرد: سالک توحیدی آن کسی است که در مسیر سیر و سلوک الی‌الله گام می‌گذارد و در این مسیر به توحید دست یافتند.

رمضانی یادآور شد: توحید مراحلی دارد و در گام اول اینکه خدا یکی است و دو نیست، توحید ناب که در اختیار اهل معرفت است، جان توحید بوده و توحید وجود و وحدت وجود است حقیقت یکپارچه‌ای که همه جا را پر کرده و بقیه آیات و تجلیات اوست.

وی اضافه کرد: توحید ناب در اختیار اهل معرفت است توحیدی که خدا را در همه جا و با همه کس ببیند و به شهود رسیده باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.