- نویسنده : عيسي ملكشاهي
- 07 آوریل 2022
- کد خبر 65702
- 393 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

نخستین نشاء مکانیره شالی برنج از نوع ارقام طارم محلی با حضور معاون امور زراعت وزیرجهاد کشاورزی در شالیزارهای شهرستان آمل آغاز شد.
کرات آملی/مراسم کشت مکانیزه شالی برنج با حضور معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی، حسینی پور استاندار مازندران به صورت مکانیزه در سطح ۲ هکتار در روستای مریج محله از توابع بخش دابودشت شهرستان آمل برگزار شد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در حاشیه این مراسم گفت: به اندازه کافی دستگاه نشا کار در استان تهیه و تدارک شده است و از شالیکاران میخواهیم که در انجام نشا کاری سنتی عجله نکنند و تا جایی که میتوانند از ظرفیت دستگاه نشاکار فراهم شده، بهره بگیرند.
حسن عنایتی افزایش درآمد کشاورزان، استفاده به موقع از نهاده چه از نظر کمیت و چه کیفیت را از مزایای اجرای طرح قراردادی دانست و ابراز امیدواری کرد که در سال های آینده استقبال بیشتری از این طرح شود تا در مدت زمان سه سال تمامی اراضی شالیزاری کشور زیر کشت قراردادی برود.
وی گفت: با اجرایی شدن کشت قراردادی میزان محصولات کشاورزی نیز افزایش می یابد و در نتیجه نیاز کشور به واردات نیز کاهش خواهد یافت.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه وظیفه سازمان جهاد کشاورزی حمایت از کشاورزان است، افزود: یکی دیگر از کارهایی که در راستای حمایت از کشاورزان در سال زراعی جدید صورت گرفت کاهش قیمت کود بود تا کشاورزان بتوانند به راحتی و بدون دغدغه قیمت، کود را تهیه و استفاده کنند.
استاندار مازندران نیز در این مراسم بردانش بنیان کردن بخش تولید به ویژه بخش کشاورزی این استان تاکید کرد و ادامه داد: امروز وضعیت استان در زمینه دانش بنیانها مطلوب نیست و باید ارتقا پیدا کند.
حسینی پور در بخش دیگری به تأمین نهادههای کشاورزی برای کشاورزان در زمان کشت تاکید کرد و افزود: در تأمین سوخت کشاورزی آسیب شناسی شود و در جهت کاهش دغدغه کشاورزان و تأمین و حمایت به موقع مایحتاج ضروری کشت از کشاورزان حمایت کنند.
استاندار مازندران به قابلیتهای بالای استانهای شمالی به ویژه مازندران در تأمین حدود ۴۳ درصدی برنج کشور ابراز امیدواری کرد: با توجه به ظرفیت عظیمی که در استانهای شمالی کشور داریم خیلی زود باید با فراهم کردن همه بسترهای لازم برای تولید کشت برنج، جشن خودکفایی این محصول را در استان و شهرستان آمل که قطب تولید این محصول هست بگیریم.
https://keratamoli.ir/?p=65702