×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Tuesday, 21 May , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
قول مساعد معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم بر تسریع در ساخت دانشکده وکلینیک دامپزشکی آمل

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات وفناوری، از حمایت ویژه برای تسریع در روند ساخت ونیز تجهیز امکانات استاندارد برای دانشکده وکلینیک دامپزشکی در آمل خبر داد.

کرات آملی،غلامحسین رحیمی شعرباف جمعه شب در نشست رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین شهرستان آمل گفت: دانشکده دامپزشکی آمل یکی از دانشکده‌های قدیمی و تنها دانشکده در سطح شمال کشور هست و مراحل ساخت آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های فنی آن به صورت استاندارسازی شده و امیدواریم تا مهر امسال حداقل شاهد افتتاح و تا پایان امسال تجهیزات استاندارد آن به طور کامل بهره برداری شود.

وی افزود: تلاش خواهیم کرد تا در بودجه عمرانی سال ۱۴۰۰ وزارت علوم باقیمانده مراحل ساخت این دانشکده تأمین اعتبار شود، اما از محل بودجه پژوهشی و۲۶۲ میلیارد تومانی که مجلس شورای اسلامی برای تأمین تجهیزات دانشگاه و پژوهشگاه‌های کشور پیش بینی کرده، در خرید تجهیزات استاندارد دانشکده دامپزشکی آمل نیز اختصاص داده شود.

رحیمی شعرباف تصریح کرد، با توجه به بافت و موقعیت کشاورزی در استان‌های شمالی، وجود دانشکده و کلینیک دامپزشکی استاندارد در شهرستان آمل یک نیاز و ضرورت بسیار مهم در این منطقه بوده و قطعاً وزارت علوم ویژه هم در تکمیل ساخت و اعضای هیئت علمی حمایت خواهد کرد.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و تحقیقات همچنین در بخش دیگری با بیان اینکه شهرستان آمل با دارا بودن دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی و نیز مراکز آموزش عالی و علمی از شهرهای شاخص در زمینه علم، فناوری و دستاوردهای علمی کشور است، از تولید مقاله‌های علمی توسط محققان و پژوهشگران دانشگاه فناوری‌های نوین در سطح بین المللی که یکی از دانشگاه‌های پیشرو کشور هستند، تمجید کرد.

رحیمی شعرباف، همچنین بر ضرورت راه اندازی هرچه سریع‌تر مرکز نوآوری و شتاب گیری در دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل تاکید کرد وگفت: ایجاد مراکز رشد و نوآوری وشتاب گیری به عنوان مأموریت جدید به دانشگاه‌های سراسر کشور ابلاغ و تاکید زیادی به آن نیز شده است.

وی توضیح داد، که در این مراکز دانش آموختگان، پژوهشگران و محققان دانشگاهی در کنار هم، و ارائه ایده‌های کسب وکار، زمینه راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان، زمینه کسب درآمد و تولید ثروت نیز برای اعضای آن فراهم خواهد شد.

رضا حاجی پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیزافزود: دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با وجود قدمت کمتر از یک دهه‌ای آن و حضور محققان و اعضای جوان هیأت علمی، می‌توان رویکردهای آموزشی این دانشگاه را در کنار فعالیت‌های مهارتی برای دانشجویان فراهم کرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، همچنین با اشاره به تلاش‌های در حال انجام اعضای هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل گفت، از شما به عنوان معاون پژوهشی و فناوری وزیرعلوم این انتظار هست که با ارائه یک فرصت و برنامه شش ماهه و یک ساله از آنان در تهیه و تولید مقاله‌های معتبر بین المللی حمایت کنید.
دکتر اکبر حاجی زاده مقدم ریاست دانشگاه فناوریهای نوین آمل ضمن ارائه گزارش از آخرین اقدامات دانشگاه گفت ؛این دانشگاه در چهار رشته دامپزشکی،زیست فناوری،علوم گیاهان دارویی و مهندسی فناوری ها نوین فعالیت و دانشجو دارد در حال حاضر ۴۳ عضو هئیت علمی در این دانشگاه مشغول تدریس هستند که قرار است در آینده نزدیک هفت عضو هئیت علمی دیگر به این جمع اضافه شوند

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.