- نویسنده : عيسي ملكشاهي
- 11 دسامبر 2020
- کد خبر 64434
- 1048 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
رئیس آرد و نان مازندران از اجرای طرح تشدید نظارت بر واحد های خبازی در راستای رعایت پرتکل های بهداشتی در مازندران خبر داد.
کرات آملی،علی رمضانی مقدم، رئیس آرد و نان مازندران در حاشیه اجرای طرح تشدید نظارت بر واحد های خبازی در راستای رعایت پرتکل های بهداشتی در گفتگو با خبرنگار سفیرهراز گفت: در راستای تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا و تصمیماتی که اتخاذ شد، با هماهنگی اداره کل غله، فرمانداری ها، اتحادیه خبازان، دانشگاه علوم پزشکی و اداره صمت بازدید ها انجام شد.
وی با بیان اینکه 7 شهرستان بازدید انجام شد، عنوان کرد: 3هزار و 250 واحد ارزیابی انجام شد، که 290 واحد اخطار اولیه گرفتند و 27 واحد پلمپ شدند که بیشترین مشکل رعایت پروتکل های بهداشتی بود.
رئیس آرد و نان مازندران ادامه داد: بحث نظارت در دو صورت کیفی پزی نان و رعایت پروتکل های بهداشتی انجام می شود، از اول اذر در غالب صد و دو اکیب بازرسی تشکیل شد و شهرهای مانند بهشهر، میاندورد، جویبار، قائمشهر، و.. این ارزیابی انجام شد.
وی در خصوص بازدید امروز خاطرنشان کرد: 15 تیم ستاد مرکزی اداره غله و اعضای کارگروه ستاد کرونا حدود 155 واحد خبازی در امل را مورد بازدید قرار دادند و از نظر صنفی، ساعت کار، میزان پخت و مهم ترین عامل رعایت پروتکل های بهداشتی را مورد بررسی قرار می دهند و نتیجه ان ظرف دو گزارش داده می شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران نیز در این بازدید با اشاره به اینکه در ماه گذشته تعداد یک هزار و ۲۵۰ بازدید و بازرسی از واحدهای خبازی در سطح شهرهای مازندران انجام شد، بیان کرد: تعداد ۲۹ واحد خبازی در این بین پلمب شدند و تعداد ۲۹۰ مورد اخطار به واحدهای خبازی شهرهای مختلف داده شد تا در صورت تکرار اقدام به پلمب شود.
عباسعلی وفایینژاد با اعلام اینکه حدود ۵ هزار واحد خبازی و نانوایی در مازندران فعالیت دارند و بیش از ۴۰۰ واحد خبازی و نانوایی در این شهرستان مشغول به کار هستند، ادامه داد: در بازرسیها مهمترین مسئله رعایت بهداشت است البته اکثر خبازان در نانواییها رعایت فاصله اجتماعی را داشته و تأکیدات فراوان بر رعایت فاصله یک تا یک متر و نیم در صفها دارند.
این مسؤول بیان کرد: برخی واحدهای خبازی در اقدامی جالب توجه دست به نشانهگذاری صفوف با رعایت فاصله حدود یک متر و نیم زدند.
وی یادآور شد: البته استفاده از ماسک یا شیلد حفاظتی در واحدهای خبازی، استفاده از مواد ضدعفونی استاندارد دست و سطوح، بهره از کارتخوان و عدم دریافت وجه نقد، استفاده از پنس در جابجایی وجه نقد، شستشوی مکرر محل پخت و استفاده از انبر در جابجایی نان از مهمترین نکات قابل رعایت نانواییها است.
وفایینژاد گفت: تمام سعی و تلاش خود را به کار میبندیم تا نان سالم به دست مردم برسد و با عزم جدی در راه رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله اجتماعی گام برمیداریم.
https://keratamoli.ir/?p=64434