×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Monday, 13 May , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
از ادعا تا واقعیت/جریان تعطیلی ۴۰۰ واحد صنعتی آمل چیست؟

در پی ادعا نماینده مردم آمل در مجلس مبنی بر تعطیلی ۴۰۰ واحد صنعتی در شهرستان ،مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران گفت:هیچ واحد تولیدی امسال در شهرک‌های صنعتی آمل تعطیل نشده بلکه تعدادی از واحد‌های راکد نیز به چرخه تولید بازگشته‌اند.

کرات آملی/ رضا حاجی‌پور در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش سرپرست وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از چالش‌های مهم صنایع کشور از گذشته تاکنون سنتی بودن ماشین آلات است و هرچند در سال‌های اخیر برای به روزرسانی ماشین‌آلات قدم‌هایی برداشته شده است اما این قدم‌ها کافی نیست.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی در خصوص هدفمندی یارانه‌ها افزود: در بحث هدفمندی یارانه‌ها قرار بود ۳۰ درصد از آزادسازی یارانه‌ به حساب تولیدکنندگان واریز شود اما این اتفاق نیفتاد و سبب تعطیلی کارخانه‌های تولیدی شد. با آزادسازی یارانه‌ها نهاده‌ها چند برابر شده و کارخانه‌ها قدرت خرید این نهاده ها را نداشتند و مخارجی همچون حقوق کارکنان و نگهداری کارخانه‌ها منجر به تعطیلی آنها شد.
وی با بیان اینکه در حوزه انتخابیه آمل حدود هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ وجود دارد، گفت: حدود ۴۰۰ واحد صنعتی در شهرستان‌های آمل تعطیل شده است، همچنین در سال جهش تولید باید در راستای ایجاد کارخانه و صنایع اقدامات اساسی صورت گیرد.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی  ادامه داد: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی کارخانه دیزل واگذار شد اما امروز در حال تعطیلی و فروپاشی است.

حاجی پور ادامه داد: وزیر امور خارجه گفتند روابط ما با جامعه جهانی خوب است اما گرانی کود، سم، نهاده‌های دامی ناشی از چیست؟ همچنین دیوان محاسبات گزارش داده است حدود ۵میلیارد دلار ارز دولتی برای واردات کالاها اختصاص داده شده اما کالایی وارد نشده است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم همچنین خواستار تنظیم بازار و ارزاق عمومی مردم و حل مشکل بزرگ عدم هماهنگی نهاده‌های دامی و اختلاف میان وزارتخانه صمت و جهاد کشاورزی شد.
وی  استقرار صنایع بزرگ در استان مازندران، ایجاد شرکت‌های صنعتی تبدیلی در بخش کشاورزی، اختصاص بودجه ملی برای تکمیل زیرساخت‌های صنعتی همچنین سپردن صادرات و واردات به دست اهلش ضروری دانست.

سید مصطفی موسوی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با تکذیب تعطیلی واحدهای صنعتی آمل گفت: ۲۱۸ واحد تولیدی در چهار شهرک صنعتی آمل فعال هستند و امسال نه تنها هیچ واحدی در این شهرک‌های صنعتی تعطیل نشد بلکه تاکنون با حمایت دولت، فعالیت پنج واحد تولیدی راکد نیز از سر گرفته شده است.

او افزود: ۳۸۲ واحد تولیدی در این شهرک‌های صنعتی قرارداد منعقد کردند که ۳۲۷ واحد، پروانه بهره برداری دارند.

موسوی گفت: البته ۱۰۹ واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی چهارگانه شهرستان آمل شامل شهرک صنعتی امامزاده عبدالله، بابکان، جمشید آباد و لاریجان به دلایل مختلف از جمله اختلافات بین شرکاء، راکد هستند که فعال نبودن این واحد‌ها هم، مربوط به یک دهه گذشته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با اشاره به این نکته که بیشترین متقاضی برای ایجاد واحد‌های صنعتی و سرمایه گذاری جدید در شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران مربوط به آمل است، افزود: آمار تقاضا به حدی است که بدلیل کمبود زمین، جوابگوی متقاضیان نیستیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.