×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 20 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
استاندار مازندران:حماسه مردم آمل در سال ۱۳۶۰ ،اسلامی و ملی بود

استاندار مازندران با بیان این که، حماسه مردم در سال ۱۳۶۰ به معنای واقعی اسلامی و ملی بود، گفت: مردم آمل با این جانفشانی ارادت خود را به امام راحل و نظام مقدس جمهوری اسلامی نشان دادند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کرات آملی؛سید محمود حسینی پوردر مراسم بزرگداشت چهل و یکمین سالروز حماسه اسلامی ۶ بهمن آمل با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و استان مازندران اظهار داشت: مردم آمل در ۶ بهمن ۱۳۶۰ با جانفشانی ارادت خود را به آرمان های انقلاب اسلامی ثابت کردند و گروهک های کوردل کمونیستی و منافقین را از این شهر بیرون راندند.

وی با بیان اینکه مردم آمل بزرگترین حماسه را در تاریخ انقلاب اسلامی برجای گذاشتند که امروز به یکی از بزرگترین افتخارات ملی ایران مبدل شده است، افزود: حماسه ششم بهمن در تراز مناسبت‌های مهم انقلاب اسلامی است و باید متناسب با این تراز گرامی داشته شود.

وی با اظهار اینکه قبل از شکل گیری رسمی و سازمانی نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف از ۵۷ تا دهه ۶۰ بیش از ۴۰۰ گروهک در کشور فعالیت می‌کردند، افزود: با شکل گیری نهاد‌های انقلاب اسلامی، تکلیف گروهک‌های مختلف توسط مردم و نهاد‌های انقلاب اسلامی روشن شده است.

استاندار مازندران متذکر شد: یکی از گروهک‌های فعال در دهه ۶۰ اتحادیه کمونیست‌ها بود که مرکز ثقل فعالیت آن در بخشی از استان‌های شمالی و تهران بوده است و در کنار آن گروهک‌هایی نظیر دمکرات، منافقان و … فعال بوده است.

حسینی پور ارتباط تشکیلاتی اتحادیه با جمهوری شوروی سابق از جمله مسائل ذکر کرد و ادامه داد: شرایط و موقعیت آمل و وجود جاده مواصلاتی هراز و … سبب شده تا کمونیست‌ها، آمل را به عنوان مرکز فعالیت انتخاب کنند.

وی متذکر شد: موقعیت ژئوپولتیک و استراتژیک آمل از نظر نظامی و اطلاعاتی برای کمونیست‌ها مهم بود و در آن مرحله تمامی مناطق استراتژیک آمل مورد شناسایی قرار گرفته بود.

استاندار مازندران تصریح کرد: همچنین در آن شرایط کشور در جنوب و غرب مشغول نبرد با دشمن در دفاع مقدس بود و همه دستگاه‌ها در نواحی مرکزی و غربی کشور متمرکز بود دشمن مناطق شمالی را برای اجرای اهداف انتخاب کرده بود، اما با ورود مردم نقشه‌هایشان نقش برآب شد و به نتیجه نرسید.

وی با تاکید بر تبیین درست حماسه ششم بهمن خواستار تشکیل و راه اندازی ستاد عالی پاسداشت حماسه مردم آمل شد و افزود: مصوبه این ستاد در جلسه شورای اداری استان تصویب شده است.

حسینی پور با عنوان اینکه حماسه ششم بهمن در تراز حماسه‌های انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: این حماسه همانند حماسه ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ است و باید به درستی تبیین شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.