- نویسنده : عيسي ملكشاهي
- 17 ژوئن 2022
- کد خبر 65926
- 298 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

همزمان با ششمین روز از هفته جهاد کشاورزی در مراسمی با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تعاون روستایی کشور ، استاندار و و مدیران جهاد کشاورزی مازندران از امیر میران آملی به عنوان کارخانه جوجه کشی نمونه کشورو دیگر برترین های تولید کنندگان بخشهای مختلف کشاورزی استان تجلیل شد.
کرات آملی/بر اساس آمار رسمی معاونت ترویج جهاد کشاورزی مازندران ۱۳ نفر از برترین های کشاورزی به عنوان کشاورزان نمونه ملی و ۸۸نفر نیز نمونه استانی هستند، این کشاورزان در بخش دام و طیور ، شیلات، صنایع و مکانیزاسیون، منابع طبیعی، آب و خاک، زراعت و باغبانی بهترین مدیریت ، عملکرد و بهره وری را داشتند.
امیر میران آملی فعال در صنعت مرغ مازندران و عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه مازندران بخش قابل توجهی از مرغ تهران را تأمین میکند، اظهار داشت: با اصلاح و آزادسازی قیمتها، صنعت طیور با تمام توان پای کار آمدند تا مشکل و کمبودی در بازار ایجاد نشود.
وی با اشاره به اینکه همه تلاش بخش خصوصی و مرغداران تأمین به موقع نیازهای بازار است، افزود: با اعلام قیمتهای جدید توان مردم برای خرید کاهش یافته است و این مسئله مرغداران را برای جوجه ریزی مردد و سردرگم کرده است.
وی با عنوان اینکه مرغداران برای جوجه ریزی سردرگم هستند، افزود: به رغم آنکه فعالان صنعت طیور به تعهدات عمل کردند ولی دولت به تعهدات برای تأمین نهادهها عمل نکرد و نرخها شش برابر شده است.
میران آملی، سرمایه در گردش و ایجاد خط اعتباری برای تأمین نیازمندیهای مرغداران و دامداران را از جمله دغدغهها بیان کرد و گفت: سرمایه درگردش نیاز زنجیره صنعت طیور است و باید این تسهیلات با نرخ کم و بازپرداخت بلندمدت ارائه شود.
این فعال در صنعت مرغداری با اشاره به نرخ تسهیلات ۱۸ درصدی بازنگری در آن را برای حمایت از صنعت طیور لازم دانست و گفت: تولید با نرخ بالای بانکی دچار مشکل میشود.
حذف ارز ترجیهی از جمله مطالبات دیرینه بخش خصوصی و فعالان صنعت طیور بود که دولت به آن جامه عمل پوشاند اما فعالان اقتصادی مازندران براین عقیده هستند که زیرساختهای مناسبی برای اجرای این طرح فراهم نشده است.
https://keratamoli.ir/?p=65926