×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 26 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
توانمندی افزایش ۲۰ درصدی تولید قارچ خوراکی نسبت به سال گذشته در آمل

مدیر جهاد کشاورزی آمل از توان تولید ۴۱۰ تن قارچ خوراکی در این شهرستان خبر داد.

کرت آملی/سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی آمل از توان تولید ۴۱۰ تن قارچ خوراکی در ۴۰ واحد تولیدی وبا اشتغال ۵۰ نفر درشهرستان آمل با افزایش تولید ۲۰ درصدی نسبت به پارسال خبر داد.

او گفت: قارچ خوراکی با ارزش غذایی بالا و دارا بودن گروهی از ویتامین‌ها بویژه ویتامین D و C، اسید‌های آمینه ضروری و املاح معدنی است واستفاده از قارچ در سبد غذایی بدلیل عدم داشتن چربی و میزان فیبر بالا در سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش ویژه‌ای دارد که به اشکال تازه خوری در سالادها، کبابی، آب پز، فست فود‌ها و به صورت ترشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اسلامی گفت: قارچ یکی از سالم‌ترین مواد غذایی است که می‌تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، قارچ چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد. ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می‌کنند.

او گفت: تولید قارچ خوراکی شهرستان آمل را در سطح ۳۳ هزار متر مربع (ٍسطح سالانه) در واحد‌های نیمه صنعتی و مشاغل خانگی به میزان ۴۱۰ تن اعلام نمود و گفت: آموزش جوانان و علاقه‌مندان ضمن ارتقاء سطح تولید و تامین نیاز جامعه به قارچ خوراکی می‌تواند موجب تولید پایدار و اشتغالزایی شود.

اسلامی با اشاره به اینکه همه قارچ‌ها خوراکی نیستند و برخی از قارچ‌های غیرخوراکی و سمی می‌توانند کشنده باشند، تصریح کرد: به مصرف کنندگان توصیه می‌شود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندی‌های بهداشتی تهیه کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.